Oliven Haglöfs Rugged II Mountain Pant Dame Outdoor,haglöfs sportstaske,København til salg

DKK1,996.70  DKK998.38Spar: 50% off
  • Model: Haglöfs 00990
  • 6805 Antal på lager
  • Sort Haglöfs L.I.M PROOF Q Jacket Dame Outdoor,haglöfs tight pro large,Gratis retur
  • Sort Haglöfs Mid Fjord Trekkingbukser Dame Outdoor,haglöfs jakke udsalg,værdifuld
  • Sort Haglöfs Mid Fjord Trekkingbukser Women Dame Outdoor,haglöfs sko,billig
  • Sort Haglöfs Lava 90 Dame Outdoor,haglöfs tight small mål,ægte
  • Orange Haglöfs Ridge II Tee Men Dame Outdoor,hagløfs sko,outlet

Vælg venligst:Antal

Oliven Haglöfs Rugged II Mountain Pant Dame Outdoor,haglöfs sportstaske,København til salg_checkout
haglöfs tight pro haglöfs dame outdoor , oliven haglöfs rugged ii mountain pant dame outdoor,haglöfs sportstaske,københavn til salg haglofs backpack,danmark på nettet

trekkingbukser i ekstra kraftig metervare, ekstra slidstyrke, masser af stretch, lækre tekniske detaljer, designer af haglöfs til ekstra aktive mennesker.

for varme til højsommer trekking - de øvrige 11 måneder har du et par super lækre tourbukser, med alle de lækre detaljer vi elsker haglöfs bukser for.
set nedenfra er de forstærkede ved anklerne, så de ikke slides så hurtigt der hvor bukserne mødes. en lille metalkrog der er gemt godt væk, kan hægtes i snørebåndet, så bukser bliver siddende hvor de skal. krogen er syet tilpas godt ind, til at den ikke generer det fjerneste, hvis du skal bruge bukserne uden krogen.
knæene er ligeledes forstærket og syet i en metervare med ekstra stretch, så sekrævende stigninger i bjergene ikke generes af de høje knæløft. derudover har bukserne på knæene og bagen et imponerende vandsøjletryk på 15.000 mm.
en særlig detaljer har fundet vej til denne mountain-version af haglöfs trekkingbukser. det er en udluftnings-lynlås der sidder i siden af knæet, så det er til at komme af med varmen, hvis der bliver for meget af den.
lårlommerne er som udgangspunkt flade, men stadig med mulighed for at have et par hansker eller ligende der, idet der på skrå er en fold, der giver ekstra volume, hvis der er behov for det.

et par trekkingbukser i sværvægtsklassen, der nok skal give rigtigt mange gode timer i skoven, på fjeldet eller måske i en kano på en dansk å.


Copyright © 2018 www.mangiare-pieno.com. Powered by mangiare-pieno.com