Sort Haglöfs Lava 90 Dame Outdoor,haglöfs tight small mål,ægte

 sort haglöfs lava 90 dame outdoor,haglöfs tight small mål,ægte, haglöfs climatic bukser respektableSort Haglöfs Lava 90 Dame Outdoor,haglöfs tight small mål,ægte
Move your mouse over image or click to enlarge
DKK1,283.07  DKK641.54Spar: 50% off
  • Model: Haglöfs 00995
  • 6278 Antal på lager
  • Oliven Haglöfs Mid Fjell II Insulated Pant Dame Outdoor,haglöfs tight small lilla,Gratis retur
  • Oliven Haglöfs Mid Q Ridge Knee Pant Dame Outdoor,haglofs backpack,København billige salg
  • Oliven Haglöfs Equator III cap Dame Outdoor,hagløfs sovepose,bargain pris
  • Sort Haglöfs Lava 90 Dame Outdoor,haglöfs tight small mål,ægte
  • Sort Haglöfs Proof Rain Hat Dame Outdoor,haglöfs rygsæk xsmall,fremragende værdi
Sort Haglöfs Lava 90 Dame Outdoor,haglöfs tight small mål,ægte_checkout
haglofs bukser haglöfs dame outdoor , sort haglöfs lava 90 dame outdoor,haglöfs tight small mål,ægte hagløfs sko,sælge med tab

haglöfs lava 90 ”pølsetaske” tåler stor set alt du udsætter den for og er syet i vandafvisende materiale.

haglöfs lava 90 er fremstillet i det uopslidelige og vandafvisende 600 denier tarpaulin, som minder om en ekstremt kraftig gummidug. den dobbelte bund er af en 420 denier hd oxford nylon, som er pu-belagt i tre trin for at give en vandtæthed på >2.000 mm. på de korte sider er hjørnerne ekstra forstærket og bunden går så langt op ad taskens sider, at du roligt kan sætte tasken fra dig i både sne og regn, uden at indholdet bliver vådt.

den dobbelte u-formede lynlås gør det nemt at komme i taskens store rum. lynlåsens ”håndtag” er ekstra kraftigt og gør det muligt at få fat i også med store handsker på. i alle udvendige lynlåse er det desuden muligt at montere en lille lås så tasken ikke umiddelbart kan åbnes af andre.

lava 90 tasken kan bæres på flere måder. i hver ende er tasken forsynet med et solidt nylongreb, som er praktisk hvis 2 personer skal løfte tasken sammen. eller man kan vælge at transportere tasken, ved at samle de to midterstropper med en velcro-lukning. desuden kan man vælge at smide den på ryggen og bære den med de aftagelige,polstrede og justerbare bæreremme, - komfortabelt når du skal transportere tasken over lidt længere afstande.

indvendigt, under den store lynlåsflap, er der et ekstra lynlås rum til dokumenter og småting, fremstillet i mesh der er betrukket med en klar plast, så du nemt kan se indholdet.

haglöfs lava 90 vil være dig en tro følgesvend både som rejsetaske, på skituren, klatreturen eller på storbyferien.


Copyright © 2018 www.mangiare-pieno.com. Powered by mangiare-pieno.com