Sort Haglöfs Mountain II Cap Dame Outdoor,haglöfs tight evo large,høj rabat

DKK854.90  DKK427.48Spar: 50% off
  • Model: Haglöfs 00992
  • 5822 Antal på lager
  • Sort Haglöfs Cargo 60 Dame Outdoor,haglöfs sportstaske,Danmark til salg
  • Sort Haglöfs Lava 90 Dame Outdoor,haglöfs tight small mål,ægte
  • Sort Haglöfs Ridge II Q GT Dame Outdoor,haglöfs lava,julen salg
  • Sort Haglöfs ridge II tee women t-shirt til damer Dame Outdoor,rygsæk haglofs,unik
  • Sort Haglöfs Raincover XS Dame Outdoor,haglöfs fleece,Kreativ
Sort Haglöfs Mountain II Cap Dame Outdoor,haglöfs tight evo large,høj rabat_checkout
haglöfs skijakke haglöfs dame outdoor , sort haglöfs mountain ii cap dame outdoor,haglöfs tight evo large,høj rabat haglöfs rygsæk,klassikere

fra haglöfs til enhver der skal ud i hårdt vejr, hvad enten det er silende regn, kulde eller måske begge dele.

cap´en er en rigtig slidstærk fætter, du kan stole på, når elementerne virkeligt raser og din eneste mulighed er at blive derude. ydermaterialet er ripstop polyamid og lige inden under ligger goretex membranen - den de kalder paclite.
denne udgave har en særdeles høj åndbarhed med en modstand der er helt ned på 4,5 ret og vandsøjletrykket er det sædvanlige tårnhøje på 28.000 mm.
altså får du en cap der kan holde ethvert skybrud ude og som du kan ånde igennem, når du skal knokle dig afsted med rygsækken på.
inde under membranen har haglöfs designere placeret en microfleece liner, således du vil opleve en lun hue, uden at den bliver alt for varm.

øreflapperne kan klikkes fast oppe på huen, hvis du har mere behov for at lufte ud, end for at holde på varmen. bagpå og foran er der placeret refleksive detaljer, for at du lettere bliver set i trafikken eller af en lyskegle og så kan den spændes ind bagpå og har en suveræn dejlig pasform.

en genial og funktionel sag til alle der bliver derude når vejret virkeligt raser. enten fordi de elsker det eller fordi de er nødt til det.


Copyright © 2018 www.mangiare-pieno.com. Powered by mangiare-pieno.com