Sort Haglöfs Rugged II Q Mountain Pant Dame Outdoor,hagløfs sovepose,udsalg i Danmark

DKK1,996.70  DKK998.38Spar: 50% off
  • Model: Haglöfs 00993
  • 5875 Antal på lager
  • Sort Haglöfs Roc Icon Q GT Dame Outdoor,haglöfs bukser zip off,god rabat
  • Sort Haglöfs Mistral GT Men Vandresko Dame Outdoor,haglöfs rygsæk,billige Online priser
  • Mørk Khaki Haglöfs Wallet pung Dame Outdoor,haglöfs tight small liter,København billige salg
  • Sort Haglöfs Rocker Men Dame Outdoor,haglöfs regnjakke,århus Butikker
  • Grå Haglöfs Gully Tee Men Dame Outdoor,haglofs tight large,fremragende kvalitet

Vælg venligst:Antal

Sort Haglöfs Rugged II Q Mountain Pant Dame Outdoor,hagløfs sovepose,udsalg i Danmark_checkout
haglöfs shosho 6000 haglöfs dame outdoor , sort haglöfs rugged ii q mountain pant dame outdoor,hagløfs sovepose,udsalg i danmark haglöfs duffel,på tilbud

rugged ii q mountain pant har mest af alt det gode vi elsker et par fuldblods trekkingbukser for. slidstærke som læder, fleksible og flotte som en bjergtop i solskin.

når haglöfs laver topmodeller gør de det med så meget hjerteblod og omhu at resultatet bare er til at beundre og elske i alle de år bukserne kan holde.
set oppefra starter trekkingbukserne med en bred strop til at sætte et bælte i, almindelig - lidt stor - knap og en ykk lynlås - men her stopper enhver sammenligning med det normale også og ud kommer et par fjeldbukser du vil elske fra det øjeblik du tager dem på første gang.
metervaren er både strækbar og utrolig holdbar, så du har bukserne i mange år, trods et ihærdigt brug. på knæene er bukserne ekstra strækbare, således det er lettere at tage de høje skridt vi gør, når vi går i bjerge, hvad enten det er på vej op eller ned. knæene er i øvrigt også forformede for øget frihed i bevægelserne.
nederst har haglöfs forsynet bukserne med forstærkninger, der hvor der er mest behov for det. de kan også spændes ind så de sidder helt tæt om støvlen eller vandreskoen og så er der den obligatoriske "omvendte" metalkrog der kan hægtes i snørrebåndet, så bukser og støvler går mere i ét.

lårlommerne er flade, med en skrå ekstra posning der hæver lommen en smule, således der er plads til et par handsker eller lignende i lommen. som med hele haglöfs climatic serie er rugged ii q mountain pants også bluesign certificerede, der kort fortalt betyder at hverken brugeren, naturen eller mennesker der har været i arbejde med fremstilling lider overlast.

det er svært at forestille sig bukser der kan meget mere, når det er outdoor-livet der kalder - og vi lover dig at du også kommer til at se dem på butiksansatte i støvring fra tid til anden.

syet i 95% polyamid og 5% elastane. vaskes ved 40 grader.


Copyright © 2018 www.mangiare-pieno.com. Powered by mangiare-pieno.com